Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen in!

Välkommen in i värmen

Här bjuder jag på vänlighet och
en skoj stund

Ta med dig fler som vill dela av livet




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 357 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-12 19:46



Bookmark and Share


  Destino
Hm vem kan tacka nej;) underbart
2013-04-13

  Lollitta VIP
Vem som bjuder ?

+++
2013-04-13

  ResenärGenomLivet VIP
En varm inbjudan...härligt...
2013-04-13

  Rise Little One
Underbar stund som jag inte vill missa :)
2013-04-13

  Carina Bendix
Tackar för en trevlig stund..;)
2013-04-12

  flygia
vaffö inte...najs...
2013-04-12

  Angel of love
Glad och uppmuntrande.
2013-04-12

  agneta pichler
gillar jag..

hav sol värme..

glädje skratt och språng..
2013-04-12

    ej medlem längre
Den inbjudan kan jag inte stå emot!
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin