Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraften inom är starkare!

Passion och hungriga lustar
händer som perfekt smeker överallt

Kraften inom är starkare
än någon annan kan ana

Vi lockar varandra vackert och ger oss naket
tillls vi utmattade ler och flämtar ömt




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 328 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-12 19:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, passion är en stark kraft...
2013-04-13

  Rise Little One
Sanningen om passion ;)
2013-04-13

  Piann VIP
Vad vore livet utan passion.
Vacker poesi.
2013-04-12

  Carina Bendix
Vad vore livet utan passion?! Stark och vacker text..
2013-04-12

  Angel of love
Underbar..
2013-04-12

  Federico Romano
Bra bilder, senast & det följer med dikten.. Älskar man så är passionen given, vill jag tro.. Skulle vilja vara en fattig fårahede med en kärleksfull familj & bara leva..
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin