Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar

Sitter här och väntar

på dig som gör din grej

helt för dig själv

 

Jag undrar vad du tänker

i din ensamma värld

fylld av din själs eko

 

För i mitt huvud snurrar

frågorna i en lustiger dans

och spänner min oros strängar

 

Varje gång vi ses

är vi längre från varann

än förra stunden

 

Någon gång tror jag det händer

att vi inte träffas

och det är ok utan saknad

 

Men nu sitter jag här

och väntar och längtar

men mina ögon söker någon annan

 

Varför försöker vi så hårt

när det hjärtat säger

.. det är slut




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-12 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP