Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byta perspektiv


Jag undrar hur det skulle vara,
Om jag fick låna dina ögon ett tag,
Skulle jag då se,
Någonting annat hos mig själv?

Jag undrar hur det skulle vara,
Om du lånade mina ögon en dag.
Skulle du då förstå,
Hur underbar du är?

Jag undrar hur det skulle vara,
Om vi kunde byta lite då och då,
Sådär, en stund,
När tron på en själv,
Inte riktigt finns där.

Jag undrar hur det skulle vara,
Att låna hans ögon en stund.
Skulle vi då förstå,
Vad kärleken är?




Fri vers (Fri form) av ettporlandevatten
Läst 684 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-12 23:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastisk text! Kände kärlek till den med detsamma. Jag vill gärna låna hans blick- behöver det just nu.
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

ettporlandevatten
ettporlandevatten