Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du frågar hur jag mår

Jag finns här för dig om du behöver det

Men det är en lögn
En plattityd för att lätta din börda
När du frågar hur jag mår
Och jag svarar

Jag måste kunna känna för att må

Jag vet att vi inte är så nära varandra längre

Men du är lika nära som alltid
En armslängd ifrån
Med ditt ofalska leende
Som jag önskar att jag kunde sluta tro på


Du vet ju att jag fortfarande bryr mig

Men vad säger det om någon
Som bryr sig om alla
Med varma ord och tröst
Jag önskade att jag inte behövde




Fri vers (Fri form) av Albin Jonsson
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-13 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Albin Jonsson
Albin Jonsson