Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur beskriver man kärlek

ond bråd dör, elände och besvärligheter
vet jag det mesta om

men

hur beskriver man kärlek

så ren i sin enkelhet

så det bli trovärdigt,
förtrollande och livslustbejakande

hur beskriver man kärlek?




Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 544 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-13 04:22



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Är inte himlen ovanligt blå, solens ljus märkligt klart, trafikkaoset som musik värmen inte alls besvärlig, alla ler mot en leende. Nja, sätten är många, det finns nog lika många sätt som människor att beskriva det där märkliga tillstånd där denna världen är den bästa att leva i.
2013-04-15

  Lars Hedlin
Bra skaldat..Man får utgå från sig själv av hur man definjerar kärlek...
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus