Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilar min blick !

Stark som en fura
rak och vaken

Stillar mitt sinne
på solbestrött möte

Vilar min blick
på vacker lekamen

Framför mig är venus
den vackraste av varelser




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-13 07:22



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Ja en mer vacker bild att vila blicken på kanske inte finns - för en man? Skönt att du hittade din perfekta quinna :-) !!
2013-04-13

  Carina Bendix
Jättefint! :)
2013-04-13

  ResenärGenomLivet VIP
Det finns mycket vackert att vila blicken på...
2013-04-13

  Tess74
Vackert
2013-04-13

  Angel of love
Varm och vacker.
2013-04-13

  Rise Little One
Venus och Mars och deras komplicerade berättelser ....
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin