Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan är evig!

Res med mig på värmens våg
känslan är evig

Känn kraften av det vi i ömhet ger
delar oss i en sensuell beröring

Stanna tiden med mig
smaka på evigheten

Lev fullt ut
inga krav eller hinder finns

Kom Känn, Kom njut
resan kanske aldrig tar slut




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-13 07:37



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Tyvärr, men det får nog vara - tror inte på det där sista (ler): Resan kanske aldrig tar slut. "för det gör den...ibland fortare än man tror...!"
2013-04-13

  Lollitta VIP
känslan är evig


Är det så.....?


Brons+++
2013-04-13

  Tess74
Varmt och fint
2013-04-13

  Angel of love
Leva i passion och kärlek.
2013-04-13

  Federico Romano
Precis så ska det va..
2013-04-13

  Rise Little One
Vilken sensuell resan utan krav eller hinder ...
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin