Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre styrka.


Inre styrka,
är det orubbad glädje,
eller kraften att orka gå vidare?
Inre styrka,
är det att aldrig brytas ner,
eller att alltid ta sig upp?
Inre styrka,
vad är det?




Fri vers (Fri form) av ettporlandevatten
Läst 1697 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-13 10:05



Bookmark and Share


  Ali D VIP
Ja bra fråga

"att alltid ta sig upp"

skulle bli mitt svar

Ali
2014-03-13

  wildah
För mig är det allt det sammantaget som är inre styrka och våga tycka och agera utan att följa med flocken, att tänka själv.
2013-04-20

  Nina.H
Bra frågeställningar ur djupt
perspektiv! Väldigt bra skrivet!
2013-04-15

    ej medlem längre
Bra frågor! Anar svaren mellan raderna- fint att du låter läsaren finna svaret inom sig själv...
Eller i honom som skall bli allt i alla...
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

ettporlandevatten
ettporlandevatten