Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappar en känsla varje dag!

Börjar dagen med bråk vid frukostbordet
får inte säga ifrån ,får inte hjälpa

Försöker att hjälpa men responsen uteblir
ger mig mer distans bemöts av ignorans

Allt jag säger tycks bara bli fel
kom inte sen och säg att jag inte försöker

Tappar en känsla varje dag
trodde jag skulle få vara glad

Vet inte om jag kommer att orka
blir bara en känslomässig torka

Gråter i mitt inre
i ett rop av förtvivlan

Ta mig härifrån




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 270 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-04-13 10:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Tappar en känsla varje dag
trodde jag skulle få vara glad"
Bra skrivet!
2013-05-28

  Mona Nordkvist VIP
Så mycket smärta!
2013-04-13

  Magica VIP
Berörande.
2013-04-13

  Siggesdotter
En stark dikt som berör mig - ett rop på hjälp - välformulerat och tydligt budskap OCH en enastående bild! Är det du som är konstnären???
2013-04-13

  Maj-Lis VIP
Tråkigt att läsa
2013-04-13

  Lollitta VIP
Ha...!!!
2013-04-13

  Carina Bendix
Ingen ska behöva känna så, alla är värda att må bra!
2013-04-13

  Federico Romano
Maktkamp eller Pms kanske.. ,-))
Relationer bygger på kompromiss, respek & empati

Utforska hennes orsak att vara arg kvinnor tror ofta att dom är jätte tydliga, kanske männen också, så dialog tålamod & viljan att lösa..
2013-04-13

  Kungsfågeln
Texten gör ont och sista raden hugger till lite extra. Sorgsen och förtvivlan känns.
2013-04-13

    ej medlem längre
Ledsna och sårade ord som gör ont att läsa.
2013-04-13

    ej medlem längre
Dags att ta time out och fundera...
2013-04-13

  Angel of love
Skit start på dagen..
Men framåt dagen ljusnar det..
2013-04-13

  Rise Little One
Om någon ger mig ett paket, men jag inte vill ha det då får den person ta tillbaka paketet. Detsamma med bråk oavsett vilken nivå det än gäller.... Kram.
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin