Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Who am I?

Man or machine?

Are you really you?

And who am I?




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 274 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-13 11:34



Bookmark and Share


  Federico Romano
Läser man komentarena & dividerar dem
ser man hur folk kan uppfatas på några få ord
& ord uppfattas olika..
2013-04-14

  Suzy med punkterna
Ja precis så...vem är du, vem är jag?
2013-04-14

  Magica VIP
Obehaglig men fängslande!
2013-04-13

  Siggesdotter
En perfekt bild till din text - värd att begrunda!
2013-04-13

  Kungsfågeln
Och vad är och vad finns? Eller är allt kanske en illussion?
Du fångar mycket, väcker många tankar genom enbart tre rader. Kanon!
2013-04-13

  Tess74
Mycket bra skrivet om frågor som kommer ibland i varje människa skulle jag tro
2013-04-13

  Angel of love
En fråga som dyker upp då och då!!
2013-04-13

    ej medlem längre
spektakulär!
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin