Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stjärna av trä

 

 

En stjärna

är inpräntat

i hjärtat.

 

Det sitter 

på en bit av trä.

 

Den blixtrade till

mot mig

i den dystra natten.

 

I nattens sena möten

blir den till ledning

mot ljuset.

 

Den ger kraft

till sviktande tro.

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-13 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP