Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktväg

 

 

 

Vi är de benådade. Vi föll på knä inför

 de som slog oss. Vår ilska har segrat

då de sökte beundran . Vår kärlek 

har segrat då de ville vår ilska.

 

Med näsblod i munnen och grus i

handen, viskade vi den eviga freden  

 

Vi ristade flyktvägar i träden

 

släckte gatlamporna och sprang

 

 




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 401 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-13 14:01



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Jesus är närvarande i de ord
om vad segrar äkta är och
/ vi ristade flyktvägar i träden
gruset benen flykten i verklighet
är en underbar bild, mkt välregisserat
och härliga metaforer för allt som
jagar och vägen fram och ur det , tack
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin