Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du
det är när jag tänker
på Dig

Som jag blir alldeles full
av onämnbara känslor

Att sätta ord på dem
är som att döpa en ny sjukdom

---
Du har varit
med om att skapa mig
och sätta mig till världen

Det var säkert en explosiv händelse
där all Din ensamhet och underlägsenhet
endast kunde förenas med någon annan i en enda orgasm

Och när den var över
kände Du något då?

---
Jag vill ha Din uppmärksamhet
Din odelade och fulla fokus på mig

Här är jag i all min fula fullhet
sådan är jag med gott och ont

Det var längesedan
jag tänkte såhär
men det finns tillfällen då jag tänker på Dig

---
I mitt ansikte växer Du fram som en spökbild
grov och stel som ett stenansikte
på en alldaglig staty som byggs under åren

Det är en konstig bild att se Dig där
för det är ju så fel
Du borde vara någon annanstans

Ditt minne förbleknar
men jag är en gengångare av Dig
där Du ligger djupt i jorden .. Pappa




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-14 21:40



Bookmark and Share


    Steff...
Du måste fortsätta i detta
annars ditt minne förblekna du lever
2021-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP