Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Så nära

 

nu var jag så nära jag kunde komma

ändå kunde jag inte läsa orden

luften i rummet var så tung

att det var svårt att andas

 

jag såg ut genom fönstret

såg dimman sprida sig

bland träden

 

jag ville ha en famn

att krypa in i, känna närhet

lyssna till rösten

som fanns där någonstans

bland dimmorna och träden

 

det var min tid i drömmarnas värld

tiden gick sin gilla gång

drömmarna bleknade

oron försvann

jag vågade mig ut igen

 

 

 

anits 13 april 2013




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-13 18:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert skaldat!
2013-04-14

  Bibbi VIP
Helt suverän både text och bild.
2013-04-14

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint skrivet...och bilden gillar jag mycket...
2013-04-13

  Eva Helene VIP
Lite magiskt och så vackert!
2013-04-13

  ULJO
Fin poesi och bild
2013-04-13

  aol
en poesi om vacker längtan
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP