Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nonsens som säger ingenting utom i hjärnan hos en förvisad poet


Bara verser

 

 

Jag ser i nattens skuggor 

vad dagen har glömt.

 

Minnen 

av större möten

förevigas i natten.

 

Drömmar vävs

i det dolska

som natten gömt.

 

Men jag är inte rädd

för mörkret.

 

De här är

bara verser

som väver ihop rädslan.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-13 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP