Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intensitet

Livets skeden
har olika intensitet

Ungdomens känsla av
tidlöshet

Byts av vuxenlivets tidsjakt
då allt ska pusslas
hinnas med
allt och alla ska få sitt
i mellanrummen söker man
sitt liv

När barnen är utflugna
och medelåldern inträder
kommer historien i kapp
tankarna kretsar om livet
och hur det gestaltat sig

En annan intensitet inträder
den att hinna med att göra, slutföra,
kanske påbörja något nytt

Insikten om att livet är ändligt




Fri vers av AA VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-13 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP