Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägg dig sakta ner!

Låt mig kyssa dig vackert
ta av dig alla kläder

Ledsagar dig
till sammets mjuk bädd

Lägg dig sakta ner
binder dig i sägstolpar med sidenband

Står på alla fyra framför dig
din glödheta kropp när mig euforsikt

Mina händer och min tunga utforskar varenda vrå
din njutning är total

Naggandes tar jag en bit av dina bröst
medans jag drar ditt hår

Trånandes och skälvandes ber du om mer
snart en förening i härlig extas




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 349 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-14 07:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Leken som lockar....vackra ord.
2013-04-14

    ej medlem längre
Vackert sensuell och längtande poesi.
2013-04-14

  Maj-Lis VIP
Vacker ...Het
Allt fanns i dessa rader
2013-04-14

  Angel of love
Erotiskt vackert..
2013-04-14

  Destino
Du skriver så fint men den här, hm har allt...
Min nya absoluta favorit!
Bokmärks.
Mmm
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin