Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blir det du?

Det selektiva urvalet

Vem blir härnäst?




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-14 07:31



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Det visar sej snart ...vem det blir
2013-04-14

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Den sötaste, yngsta, fräsch marsipan ”kupidon” bakelse, så klart!

http://www.ageofwushu.com/promotion/ob/a4/



2013-04-14

  Federico Romano
Same, same but diferent..
The poet´s revenge can start..
Ord kan vändas, tänker selektivt fungerar inte på kärleken, men välja bort kan man, & det bör man ibland, intressant dikt..
2013-04-14

  Angel of love
Det är det bara du som vet!
2013-04-14

  Suzy med punkterna
Kul med så få ord som verkligen väcker funderingar.
(Slant visst i tidigare kommentar)
2013-04-14

  Suzy med punkterna
Kul med så få ord som verklige
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin