Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ninja är till vänster på bilden, sen hennes mamma pillan och så underbara fia


Jag drömde

  

jag drömde om ninja i natt

jag att du tycker det låter konstigt

i dina öron, att drömma om ett namn

ett namn bland många andra namn

 

för mig är det inte konstigt

hon var en fyrfota älskad vän

som alltid var tillgiven och glad

 

hon föddes den 15 april 1998

som nummer två i en valpkull på

fyra, det var hon som blev kvar

kanske hon ville stanna, hon gömde

sig alltid när det kom människor

för att se på valparna

 

hon var en trogen vän när livet

och tillvaron vändes upp och

ner för mig

 

hon finns gömd i mitt hjärta

liksom mina andra schäfrar

äldst av dom var fia som blev

tolv år så var det ninjas mamma

pillan som bara blev sex år

 

schäfrar som berikat mitt liksom

alla dom andra hundar jag som

varit fina vänner i svåra stunder

 

minnena lever kvar inom mig

när jag tänker på alla långa

skogspromenader tvärvändningen

när vi sett spår av björn, dom

gångerna gick det fort hem

 

som när jag gick vilse i den lilla

skogen bakom vårt hus, det blev

mörkt jag visste inte var vi var

att då släppa lös en av dom

och säga nu går vi hem

den gången var nästan hemma

 

jag drömde om ninja i natt

min underbara fyrfota vän

 som var mitt allt då jag blev

ensam

 

idag är det åtta år sedan

hon försvann till sin himmel

och sina kompisar

 

 

anits 14 april 2013

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-14 10:03



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Vackra hundar alla tre.

Du får mig att tänka på Odi född 1999 schäfer och lite av collie och golden. Såg ut som en liten schäfer. Fina hundar och även Sokko som finns nu är mer än fin. En gammal vän glömmer man aldrig och din Ninja var säkert på besök hos sin matte/kram
2013-04-17

  ULJO
Starkt berörande att du delar med dig av dina upplevelser
2013-04-14

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2013-04-14

  Eva Helene VIP
Vackra värmande minnen!
2013-04-14

  ResenärGenomLivet VIP
Fina minnen som lever kvar i hjärtat...
2013-04-14

  Lars Hedlin
Berörs
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP