Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Barnet

 

när jag ser på barnet

som springer

fram och tillbaka

genom det lilla vattnet

som samlats på gången

 

ser glädjen i hans ögon

ser okynnet glittra

när mamman

försöker lyfta bort honom

 

ser hur han flyr

ur mammans famn

och fortsätter

hoppa i vattenpölen

 

då anar jag

att våren är på väg

kanske för att stanna

 

 

anits 14 april 2013




Fri vers av anits VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-04-14 10:14



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Barnens lekar och barnens glädje är underbart att se hela året om ;.)
Bra ordat/kram
2013-04-17

  Anya VIP
Vilken fin vårbild. jaa vattenpölar och barn dras verkligen till varandra.
2013-04-16

    Birgersdotter VIP
fint
2013-04-15

  Rosen VIP
att se glada och rusiga barn gör en varm...
2013-04-15

  Piann VIP
Så fint skrivet min vän.
2013-04-15

    ej medlem längre
Åh va fint!
2013-04-15

  ULJO
Ja våren gör sig alltmer påmind och lämnar sina tecken här och var
2013-04-14

  Bibbi VIP
Säkert tecken.
2013-04-14

  Eva Helene VIP
Fin vinkling här, tror som du !
2013-04-14

  aol
ja våren kommer mer och mer, fint skaldat vännen,
2013-04-14

  Christine Sabel
Får mig att le av igenkänning...fint
2013-04-14

  Larz Gustafsson VIP
Hoppsan...Förlåt...Det blev fel där.
Vad jag skulle skriva var att nu är våren här för att stanna.
Kul det där med "flyr".
2013-04-14

  Larz Gustafsson VIP

2013-04-14

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt skrivet...barn älskar vatten...
2013-04-14

  Lars Hedlin
Mycket fint skrivet!
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP