Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhetens strålglans!

Villigt och öppen för förslag
bjuder upp till konstnärlig dans

Vibrerar i stillhetens strålglans




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-14 11:35



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker Bild...
2013-04-15

  Sofhia Wirström
smekningsfulla
vackra rader
2013-04-15

  Angel of love
Vacker!
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin