Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något som hände för några veckor sedan


En stilla natt

 

 

 det är stilla och tyst

därute utanför

mitt fönster

 

det är ännu en kall natt

bilarna som finns

på parkeringen

är fulla av frost

 

jag ser ut i natten

vet inte vad som väckte mig

jag fryser

ser en skugga

som försvinner

 

jag låter mig fyllas

av alla intryck

som natten ger mig

 

känner åter lugnet

öppnar altandörren

lite grann

 

drar in den kyliga luften

får nytt syre i blodet

och i lungorna

 

stänger dörren

och går till sängs

nu kan jag nog sova gott

tills morgonen gryr

 

 

anits 14 april 2013




Fri vers av anits VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-04-14 11:49



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Syre, tänk vad vi ska vara tacksamma för det ;.)
/kram
2013-04-17

  Anya VIP
En vacker och lugn text om natten och dess vakenhet.
2013-04-16

  Eva Helene VIP
Så tryggt och fint!
2013-04-15

  Sofhia Wirström
fina rader
de inger lugn
ro
harmoni
2013-04-15

  ULJO
Skönt levererat och fina intryck
2013-04-14

  Bibbi VIP
Fint.
2013-04-14

  Larz Gustafsson VIP
Det låter skönt.
Själv sover jag Gud ske lov utmärkt.
Och ännu bättre nu sedan jag fått ett nytt täcke.
Jag har i alla fall fått för mig att det spelar en viss roll.
2013-04-14

  Lars Hedlin
VAckert skrivet :)
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP