Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trodde för mycket!

Känslan som försvann
var i din famn

Lekte vilt
men sen var det inget mer

Trodde att det var mer
men ack det sprack

Så även känslan inom

Fin stund bevarad i mitt sinne
tåren på kinden vandrar

Lever och älskar




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 267 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-04-14 12:37



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör...
2013-04-15

  wildah
Vad sorgligt men vackert. Bilden till gör sitt också!
2013-04-15

  Sofhia Wirström
din känsla berör
fina rader

2013-04-15

  ResenärGenomLivet VIP
Besvikelsens ord...mycket berörande...
2013-04-14

  Destino
Oj den var sorgligtger dig en virtuell varm kram och torkar tårar
2013-04-14

    Birgersdotter VIP
Lyckan kommer -lyckan går...berör
2013-04-14

  Angel of love
Känslan berör djupt!
2013-04-14

  Maj-Lis VIP
Fint och känsligt
2013-04-14

  Tess74
Sorglig och berörande
2013-04-14

    ej medlem längre

fint skrivet om detta ...
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin