Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kan inte ha så fel?


Vem är DU?

Är du som jag hoppas och tror en som önskar väl för varenda själ?

Eller är du bara där du är för att röna uppskattning?

Då måste jag nog ändra uppfattning om dig.

För mig blir det att vända värden och världen upp och ner.

Ser inte hur det ska ske då jag så länge tänkt om dig så goda tankar.

Kommer aldrig att lita på min magkänsla igen om jag har fel.

Hankar mig då fram med logik utan det minsta av komik hur nu det ska gå till?

En del av mina tankar kan väl inte vara så fel.

Du hade sorg i dina ögon men såg ju också så mycket mer.

Ber att du ska vara den jag trott och som grott så vackra tankar inom mig.




Fri vers av wildah
Läst 335 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-04-14 13:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
TAck för en fin text!
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah