Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förvandling



Hon biter i Hans hals
Letar efter den livgivande drycken
Njuter långsamt
Han är helt stilla men inte rädd
långsamt sker förvandlingen
Blek hud,isblåa ögon
Svart hår i fladdrande vind
Nu ska även Han bli en blodsugande varelse
Hon är hans mästarinna
Han är slav




Fri vers av prickar
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-02-26 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prickar
prickar