Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

passa dig!

det är inte lönt längre
att försöka förstå dig
för jag kommer ändå aldrig igenom din mur
kalla arroganta jävel!
om du fortsätter så här så kommer du att vara ensam tillslut
och bitter gubbe




Fri vers av prickar
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-16 13:00



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
grrrrrrrrrrr!!!!!! här var det ord och inga visor!!!
Ja, han bör pazza sig!!!!
2006-06-16
  > Nästa text
< Föregående

prickar
prickar