Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Thåströms knivskarpa röst

nu ler jag ..
det kan inte bli en vackrare morgondag
än den jag föreställt mig.
det kan inte bli en vackrare natt
då man hör thåströms knivskarpa röst skära genom ljuset
som reflekteras i lampans metal




Fri vers av prickar
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-04-28 21:31



Bookmark and Share


    caveman
Hans röst skär som en kniv, visst gör den!
2006-04-28
  > Nästa text
< Föregående

prickar
prickar