Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kan göra vad du vill med mig!

naket utelämnande
du kan göra vad du vill
mina armar och ben har ingen egen vilja längre
blottar mitt hjärta för dig,bara dig...




Fri vers av prickar
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-28 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prickar
prickar