Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen till lycka?

 

Lägger tankarna i en ask

att öppna senare

Känslorna låser jag in i en kista

med ett rejält stabilt lås

och slänger nyckeln

Vart har jag helt glömt bort

Sen intalar jag mig att

jag mår bra

- Det är vägen till lycka?

 

-Nej! Aldrig.

Jag känner

Öppnar mina sinnen

Bränner hellre mitt hjärta

för jag är en Människa

Ingen maskin att passa in

Är hellre som ett djur

än en kugge i ett system

i 2000-talets apati




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-04-14 20:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslor starka i denna fina dikt!
2013-04-15

  SatansSon VIP
ja, det var en stark dikt.
2013-04-14

  ULJO
Berörande rader levererar du
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP