Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På säker grund

 

 

Jag bygger mitt hem 

på säker grund.

Med stadiga ben

vill jag stå på jorden.

 

På Herren jag tror 

när jag gick genom

sand och storm.

 

När jag fann berget

såg jag Herren.

Han visade mig vägen.

till platsen.

 

På säker grund

bygger Han

för sina barn.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-14 21:24



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat, tycker om
2013-04-18

    ej medlem längre
Så fint att vandra på rätt väg.
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP