Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han som kom

 

 

Se där är han

Han som visar vägen.

Han som är vägen

sanningen och livet.

 

Följ Honom på vägen

så får du sanningen

om livet.

 

Där hos Honom

finns alla svar

som du ställer dig.

 

En gång för länge sedan

fanns skrifterna

som talade om Hans ankomst.

 

Så kom Han

levde och predikade

förråddes och dog plågsamt.

 

Vi idag är lyckliga

för vi har Honom med oss

på vägen till sanningen

och livet.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-14 23:25



Bookmark and Share


    maija tuori

Precis så är det ...
2013-04-20

  Bibbi VIP
Amen!
2013-04-20

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-04-20

  anits VIP
Så tacksamt och fint skaldat
2013-04-18

  ResenärGenomLivet VIP
Fint och tacksamt skrivet...
2013-04-15

    ej medlem längre
Det är sant, det är livet att tro på Jesus.
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP