Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt i livetkris?


vad hände ?


jag som lagade all mat
nyttigt och ekologiskt
tog hand om mitt hem
på bästa sätt
skötte min firma klanderfritt
värnade om
konstruktiv kritik i de fall
det fanns något bättre att förmedla
tränade och tog hand om mig själv
ville att vardagen skulle vara enkel
utan större konflikter
eller med konflikter att lösa
på bästa sätt.

vad hände?





Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 246 gånger
Publicerad 2013-04-15 02:04



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
något hände
så är det alltid

väl input
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus