Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dax att byta om!

Iver att byta till sommarskrud

Vinter jackan går nu i vila!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 330 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-15 05:44



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Jag längtar också efter sol och värme! :)
2013-04-15

  Jeflea Norma, Diana. VIP
"poet" stol vakant prioritering solsken & promenader
2013-04-15

  agneta pichler
yippie....

våren e här..
2013-04-15

    ej medlem längre
Den dagen ger en skön känsla!
2013-04-15

  Maj-Lis VIP
Men kom ihåg ...att inte ta av dej för mycke;)
Du vet väl att man ska svettas in sommaren...och frysa in vintern
2013-04-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja så det är
efter vädret
man sig klär
väl beskrivet
det där!

2013-04-15

  Federico Romano
Lycka till, själv byter jag om i november för säkerhets skull :-))
2013-04-15

  ResenärGenomLivet VIP
Min jacka gick sönder...tur att våren kom...
2013-04-15

  Tess74
Ja äntligen! Snart snart
2013-04-15

  Angel of love
Ja nu får den ha gjort sitt. Våren är ju här
2013-04-15

  Rise Little One
Ja, det bästa som finns ;)
2013-04-15

    ej medlem längre

ja visst det skall bli skönt
idag 6 grader varmt nu redan i dalom
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin