Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förför mig vackert!

Ibland vill man bara bli härligt förförd

Och drömma om att man finner
en vacker varelse i ens väg




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 346 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-04-15 05:58



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Mycket outtalat där.

2013-04-15

  Ninananonia VIP
Fina drömmar
2013-04-15

    ADI Nehlin
vackert...
2013-04-15

    ej medlem längre
Ljuva drömmar...
2013-04-15

  Federico Romano
Dysselexi tolkning Förstör mig vackert, tänkte va fan.. eller Freudiansk felsägning, sen såg jag, vackert..
2013-04-15

  Tess74
True that
2013-04-15

  Angel of love
Återkommande dröm..
2013-04-15

  Rise Little One
Ofta drömmer man om det ... undrar vad det beror på ;)
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin