Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Five Lashes

First is fire
Second fury
Third is judge
And fourth is jury
Fifth is mercy
Fast it frees me
Joy is hard
But pain is easy




Fri vers (Fri form) av Albin Jonsson
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-16 15:41



Bookmark and Share


    MayaN
Bra !
2013-04-22

  dubbelve
Grymt bra!
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Albin Jonsson
Albin Jonsson