Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utdömd och tömd!

Total ignorans i tanke och känsla
presis som att man inte fanns

Kanske uppgjort innan?

Utdömd och tömd
slängd på hög

Iskalla blickar penetrerar min märg




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 195 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-16 15:56



Bookmark and Share


  HelenaW
Hårt.. Livet kan vara det... Ta det inte personligt, de vet oftast inte vad de gör. Lätt att säga, men svårt att göra..
2013-04-17

  Magica VIP
Smärtsamt, kram!
2013-04-16

  Carina Bendix
Här får du massor av varma kramar från mig, för det är du verkligen värd! :) Kraaaaaaam
2013-04-16

  Maj-Lis VIP
De där lät inte bra
Kramar om
2013-04-16

  ResenärGenomLivet VIP
Jobbiga känslor...
2013-04-16

    ej medlem längre
Usch då, det låter inte bra.
2013-04-16

  Tess74
Men :( Ingen ska få en att känna så
2013-04-16

  Destino
Oj det var inte fina känslor här( du brukar skriva så fint och varmt) kramar om.
2013-04-16

  Federico Romano
Stark, empati väcks..
2013-04-16

  Angel of love
Kramar om!!
2013-04-16

  agneta pichler
skickar en värmande kram..

2013-04-16

    ej medlem längre
Dina ord skriker efter värme och acceptans.

2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin