Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra själ!

Hej vackra själ
vad vacker du är

Jag känner
din underbara värme




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 458 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-04-16 16:03



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert
2013-04-17

  Siggesdotter
Så fint skrivet :-)
2013-04-16

  Carina Bendix
Helt underbart! Du sprider verkligen värme och godhet omkring dig, och det smittar! :)
2013-04-16

    Birgersdotter VIP
vackert
2013-04-16

  Destino
Några få men underbara vackra rader som säger så mycket.
Värme, respekt och glädje strålar igenom varje ord. Gillar mycket!
2013-04-16

  agneta pichler
- Federico.. ;).

Kasta hit metspöt.. *ler*
2013-04-16

  Federico Romano
En vacker själ behöver nås..
2013-04-16

  Angel of love
Väldigt vacker.
2013-04-16

  agneta pichler
Underbart. :)

när solens värme töar
Upp kalla själar
sprincker alla vackra
Själar fram..
2013-04-16

    ej medlem längre
Underbara känslor.
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin