Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av saknad och mer...


Saknar dig!

I mina tankar minns jag de stunderna som glädjer mig

En av de stundena är när jag fiskade med min son

Saknar dig Pappas kille

Flera mil bort och lite sämre kontakt

Minnet består starkt stilla och vackert




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 1489 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-16 18:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande
2013-04-17

    ej medlem längre
Nära!
2013-04-17

  agneta pichler
Berörande text.. som visar
sin kärlek till sin son..
2013-04-16

  agneta pichler
Berörande text.. som visar
sin kärlek till sin son..
2013-04-16

    ej medlem längre

Mycket berörande Lars ..

kram ..
2013-04-16

  Carina Bendix
Åh vad fint..man ska bara spara dom vackra minnena..
2013-04-16

  Destino
Så mycket kärlek, smärta.,,
2013-04-16

  Maj-Lis VIP
Berör
2013-04-16

  Mia Popiana
Rörande...
2013-04-16

    ej medlem längre
Så mycket kärlek o smärta..
berörande..
2013-04-16

    Birgersdotter VIP
Sorgligt
2013-04-16

  Angel of love
Berör starkt, kram <3
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin