Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gokväll godnatt!

En stilla önskan till er alla och envar

Hoppas eder kväll blir varm och glad

Sov sedan gott och dröm sött

Kärlek i hjärtat sänder jag er

Så följ med till drömmarnas land -Se så ta min hand!

Må väl och ses sen imorgon igen ;) <3




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 1442 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-16 19:06



Bookmark and Share


  anits VIP
tack! Hoppas du fått sova gott.
2013-04-17

  agneta pichler
Tack Lars

dröm sött du med..
2013-04-16

  Siggesdotter
Tack ska du ha vännen - det blir en god natt efter en god dag! Önskar dig en ljuv sömn där allt det du längtar efter uppfylls! Gonattram då!
2013-04-16

  Carina Bendix
God natt! Nu kommer jag sova riktigt sött..;)
2013-04-16

  Maj-Lis VIP
God Natt min vän
2013-04-16

  Alva Johnsson VIP

I nattens mörker
föds dagen
2013-04-16

  Angel of love
Sov gott, kram
2013-04-16

  Federico Romano
La Notte del Poeta
Poetens Natt
För att ladda in nya dikter..
2013-04-16

  Tess74
Tack detsamma. Fin text.
2013-04-16

    ej medlem längre
God Natt vännen...ta hand om dig.
2013-04-16

  Rise Little One
Redan?! Kl.är bara 19:06 ;-)
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin