Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag nös många gånger idag, och visst där var han. Och han nös med. Men jag behöver verkligen gå till tandläkaren snart. Om inte för annat, så i alla fall för att ta bort min tandsten.


Tandlös

När det kittlar till så att jag vill nysa
så undrar jag om det är du som tänker på mig
Eller om det är nervändarna
i mina framtänder
som håller på att lossna
som spelar mig ett spratt
Och jag nyser
och jag tänker
att du visst måste ha tänkt på mig
Jag känner lite
rycker lite
de sitter lika fast idag som igår
Tandis säger att de sitter fast
det är fint
jag har bra koll på min tandhygien
Och jag tänker
att nysen jag kände måste varit
för att du tänkte på mig
Det kittlar till
och jag tänker
jag tänker jättemycket på dig
Men du nyser inte
sen nyser jag och väntar
jag tänker ännu mer på dig
Där kom den!
Fast det är ju pollensässong
Och jag känner
Och jag rycker
Visst rörde den sig




Fri vers (Fri form) av Cerulean
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-16 22:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver med sån känsla för vardagen, den inre o yttre verkligheten o allt det där som din text rymmer.
Tycker om hur du skriver! Fortsätt så :)
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Cerulean