Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vandrar en destruktiv väg, men jag försöker att inte glömma mig själv under min långsamma vandring.


"Kära KK", eller "Det sket sig"

Du ska inte få leka mer med mig nu
Jag är ingen leksak
Jag är inget tomt hål
För dig att tömma din ensamhet i
Du sa att du var trasig
Och det är jag med
Men jag är hellre trasig ifred




Fri vers (Fri form) av Cerulean
Läst 370 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-13 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cerulean