Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Okej, så något nytt hände. Tack vare lite trasig elektronik. Helt okej. Ska se vad som händer här näst.


Något nytt

Och sen kom du in i mitt liv
Av en slump!
Och nu känns det rätt okej
Lite pirrigt och nytt
Försöker behärska mig

Du rörde vid min höft
Det var varmt
Rätt skönt
Frågade om en kyss
En på kinden gick bra

Jag är inte dryg
Eller pryd
Bara lite trasig
Om du kan vänta lite
Så släpper jag kanske in dig




Fri vers (Fri form) av Cerulean
Läst 298 gånger
Publicerad 2013-06-11 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cerulean