Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakis

Rytmen pulserar i min buk
Musiken dånar högt
Jag sjunger
I don’t care
I love it
Och jag bryr mig inte
Och jag älskar det

Paus
Explosion
Eruption
Varför är du så långt ifrån?

Ljudet vibrerar i mitt inre
Basen dundrar dovt
Jag dansar
Eufori
We’re going up
Upp upp upp
Och sen ner
Jag faller platt

Luft
Kollision
Konversation
Varför är du så jävla dryg?

Vinet rusar i mitt blod
Världen glider under mig
Jag svävar
As I rock rock rock
At the top of my dome
Jag förstår grejen nu
Men jag är full

Hem
Avslutning
Spridning
Varför kommer du inte tillbaka hit?




Fri vers (Fri form) av Cerulean
Läst 572 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-30 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cerulean