Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku, nattens drömmar, veckans cirkus.


Morgontrött

Kokar inombords
Det bubblar upp till ytan
Nu kliver jag upp

Tryck din svullna lem
In och ut pumpande hårt
Ännu en natt och

Ta min sköra kropp
Den är din om du vill den
Jag blundar faller

Cirkusen slutar
Det är slut för denna gång
Jag vet jag borde




Bunden vers (Haiku) av Cerulean
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-27 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cerulean