Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den glamorösa sidan av att vara egen..


jobba

strömmen stängs
jobba
telefonen stängs
jobba

strömmen slås på
jobba
telefonen slås på
jobba

strömmen stängs
hyran sen
telefonen avstängd
igen
mat har jag mat på bordet tro?

strömen

hur var det nu
var den betald eller inte

jobbar
jobbar jobbar
ifatt

orka och orka inte?

barn blir sjuk
ingen inkomst

bara utgifter

jobbar
jobbar jobbar


sjuka barn igen
ingen inkomst

jobba pusta

till strömmen stängs av igen..




Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-17 00:25



Bookmark and Share


  Tino
jo men att våga innebär risker, och hellre bygga på sina egna drömmar än att vara anställd av någon för att förverkliga dennes?
Jag ser en ensamstående moder som kämpar, tar man sig över de första hindren så blir man erfaren vilket man inte kan bli utan motgångar och en massa tid och misslyckanden. Bra text som gör mig lite bekymrad!
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus