Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härliga glädje!

Tänk vad ett litet samtal kan göra
Värma upp en hel dag

Man blir ju härligt glad!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 190 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-17 17:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det lilla kan ge något stort...så härligt...
2013-04-19

  Angel of love
Ja det kan ändra mycket, fint att höra att det var ett bra samtal!
2013-04-18

  Carina Bendix
Dina dikter värmer också mycket! :)
2013-04-17

    Birgersdotter VIP
ja det kan betyda så mycket det där lilla
2013-04-17

  Rise Little One
Så skall det låta ;)
2013-04-17

  Maiah VIP
precis så är det!!! små samtal kan vara så läkande...
2013-04-17

    ej medlem längre

visst kan det betyda ... allt ..
2013-04-17

  agneta pichler
så sant..

ett samtal kan göra så mycket..

--min telefon alltid tyst är..

*snyft* *leende*
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin