Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hand i din!

Ser oss framför mig
en härlig lek med kel och smek

Varma intensiva kyssar
som gör oss knäsvaga

Tar varsamt hand om varandra
och vackert lever vi ut

Min hand i din
en smekning på kind

Blickar som säger mmmmm
given stund som följer starkt

Minnen som kan bli sanna
minnen som kan bli fler




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 461 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-17 17:04



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Härligt dikt
i orden som
i tanken svikt!
2013-04-18

  Angel of love
Ömt och vackert och minnen som kan bli fler!!
2013-04-18

  Carina Bendix
Jättefint!
2013-04-17

    Birgersdotter VIP
Varmt och kärleksfullt
2013-04-17

  Rise Little One
"Varma intensiva kyssar
som gör oss knäsvaga"

Jag ler av dessa tankar ;)
2013-04-17

  Ninananonia VIP
Fin
2013-04-17

  Maiah VIP
mycket fint
2013-04-17

  Federico Romano
En text av kärleks mål..
Låt oss leva ut..
2013-04-17

  Maj-Lis VIP
En vacker bild du ser framför dej
2013-04-17

  agneta pichler
vackert och mysigt..
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin