Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser på livet!

Ser på livet och *ler*

Visst gör det ont ibland

Men jag är glad att jag kan känna




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 371 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-17 18:35



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
du fångar känslan så perfekt, du skriver bra!
2013-05-10

  Lindha W Gustavsson
Här är du precis mitt i prick! Bravo.
2013-04-20

    ej medlem längre
"glad att jag kan känna"
Träffande om Livet!
2013-04-18

  Angel of love
Stark och bra, och visst är det så!
Allt har en mening!
2013-04-18

  Carina Bendix
När det varit riktigt mörkt ser man verkligen ljuset tydligt! :)
2013-04-17

  Rise Little One
Precis så, det gör ont ibland men man behöver inte lida bara för det ...
2013-04-17

  agneta pichler
Ja visst är det så..


2013-04-17

  Jaanoschka

Vad vore livet utan smärta?
Hur skulle man då uppskatta allt det fina livet ger?
Prövningar och motgångar ger många erfarenheter..
Och man blir mer ödmjuk.. =)

Bra skrivet.. =)
2013-04-17

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Gud bevära oss för domningar i själen och kroppen.
ser på livet *ler*är för att jubla.
2013-04-17

  Ninananonia VIP
Ja det är bra att kunna det-- känna... man upplever mer då.. på gott och ont men mest gott... :) det beror på hur man tänker..
2013-04-17

  Maiah VIP
ja det är viktigt att känna trots smärta.... bra tankar
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin