Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Ord som rinner förbi

bokstavsträsk som jag kliver i

 

Meningar som vill fram

sammanhang som bildar damm

 

Historier som söker berättare

fingrar som söker författare

 

Ordbajseri som kletar fast

flyger runt som en trast

 

Mitt språk är mitt eget

stoppar gör bara min feghet




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-17 22:04



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
frår mig att tänka på john lennon. hans across the universe. brsa texst!
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP